Rain 231 Posted October 21, 2019 Serwer został otwarty w dniu 08.11.2019, o godz. 18:00 8 Quote Share this post Link to post Share on other sites
pawelas 0 Posted October 21, 2019 czekam mocno Quote Share this post Link to post Share on other sites
Michael 2 Posted October 21, 2019 Skąd zmianki i dodania oraz 5 bony? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Rain 231 Posted October 21, 2019 38 minut temu, Michael napisał: Skąd zmianki i dodania oraz 5 bony? Zmiany i dodania z mini-bossów, szkat bossów, bossów, metinów (szanse są różne) Do 40 poziomu każdy średnio zaawansowany gracz powinien spokojnie zrobić całe eq 4 bony Natomiast dodania 5b tylko ze szkat bossów, szkat za misje, misje więc o to będzie trochę trudniej Quote Share this post Link to post Share on other sites
Martin 1 Posted October 22, 2019 ładna prezentacja na serwerek wbije Quote Share this post Link to post Share on other sites
picek89 2 Posted October 22, 2019 Musze przyznać że naprawde fajnie to wygląda Quote Share this post Link to post Share on other sites
Fabianek 0 Posted October 22, 2019 Tego się nie spodziewałem wbijamna 100 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Secvence 3 Posted October 22, 2019 Wbijamy tu z ekipką na pełnej Nie spierdolcie tego i zadbajcie o dobry start 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
6ix9ine 0 Posted October 24, 2019 miałem kończyć z metinem ale was jeszcze sprawdze, prezentacja sztos Quote Share this post Link to post Share on other sites
salvador 0 Posted October 25, 2019 będzie co robić w ferie xd czekam Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pro100wnik 0 Posted October 26, 2019 mam pytanie czy kd tylko do +4? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Rain 231 Posted October 26, 2019 12 godzin temu, Pro100wnik napisał: mam pytanie czy kd tylko do +4? tak Quote Share this post Link to post Share on other sites
patryk77 3 Posted October 26, 2019 Zapowiada sie mega Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Posted October 27, 2019 Prezentacja przekozak! Powodzenia na serwerze! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Wojtek 0 Posted October 27, 2019 kurde z nieba mi spadliście bede grał od początku do końca Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kaczor3k 1 Posted October 28, 2019 zawitamy z gildią Quote Share this post Link to post Share on other sites
ogorek52 0 Posted October 28, 2019 sztosik mordki czekałem na to Quote Share this post Link to post Share on other sites
DrHouse 0 Posted October 29, 2019 Uszanowanie, z przyjemnością dołączę do Gromowiczów i odświeżę wspomnienia sprzed 8 lat, ze starego dobrego serwera polskiego metina (teraz to szajs) Pozdrawiam! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Retado 0 Posted November 2, 2019 Cześć! Jak każdy-czekam na oldskukowego privka Mam kilka pytań. Jeśli ktoś pytał o to, to przepraszam, ale nie dowidzialem.. Jak wygląda system ulepszenia? Potrzeba normalnych uleowzczaczy typu żółć niedźwiedzia czy oczy pająka? I oczywiście można je tylko dropnac? Co leci z metkow? Czy będzie sens dropic kd+3 na przykład i je sprzedawać? Czy kamienie można ulepszać? Co ile mona czytać książki i kamienie duchowe? Czy rady i egzo można ogarnąć tylko z szkat bossów? Nie wiem jak skonstruować ostatnie pytanie, więc zapytam tak jak myślę, wybacz Ile tak na prawdę zajmie dojście do, np. 75lvl, aury P i dosyć tak przyjemnej gry? Wiem, że można grać 24/7. Ale mówię tutaj o normalnych graczach, którzy pracują /uczą się i mają powiedzmy te 4/8h dziennie. Proszę tak tylko mniej więcej o odpowiedź Dzięki i do zobaczenia! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Rain 231 Posted November 2, 2019 1 godzinę temu, Retado napisał: Jak wygląda system ulepszenia? Potrzeba normalnych uleowzczaczy typu żółć niedźwiedzia czy oczy pająka? I oczywiście można je tylko dropnac? Co leci z metkow? Czy będzie sens dropic kd+3 na przykład i je sprzedawać? Czy kamienie można ulepszać? Co ile mona czytać książki i kamienie duchowe? Czy rady i egzo można ogarnąć tylko z szkat bossów? Nie wiem jak skonstruować ostatnie pytanie, więc zapytam tak jak myślę, wybacz Ile tak na prawdę zajmie dojście do, np. 75lvl, aury P i dosyć tak przyjemnej gry? Wiem, że można grać 24/7. Ale mówię tutaj o normalnych graczach, którzy pracują /uczą się i mają powiedzmy te 4/8h dziennie. Proszę tak tylko mniej więcej o odpowiedź Dzięki i do zobaczenia! Tak ulepszacze w itemach standardowe Ulepszać KD nie można, aczkolwiek w odróżnieniu do standardu tutaj z KD+3 można robić przetopy Czytanie KU jest ustawione na 12h, Kamienie na 24h, rady i egzo wylatują również z metinów w przedziale bodajże 40-65 Samo wbicie 75lv nie powinno być większym problemem. Przy założeniu, że wszystko się uda za pierwszym tzn. ulepszanie u kowala, wbicie bonusów do itemów itd. ten 75 jest do osiągnięcia w około 5 dni przy dziennej rozgrywce po 8 godzin. Wbicie aury na P ciężko określić ponieważ potrzeba 55 KU i prawie tyle samo zwojów egzo i rad pustelnika Quote Share this post Link to post Share on other sites
BuLL 495 Posted May 5, 2020 Prezentacja została odświeżona. Quote Share this post Link to post Share on other sites