Luxor1994 1 Posted July 4, 2020 Czy koniec serwera jest bliski? Administracja moim zdaniem nie poświeca już swojego czasu na własny serwer. Miał być event letni? eventu nie ma, informacji na temat eventu też brak Czy jest szansa odbicia się od dna i zacząć działac i nie utracic tego co do tej pory zostało stworzone? Proszę o wypowiedz. PS. Proszę nie odbierzcie tego zle Mam nadzieje że jeszcze będzie Ok ale czy nadzieja wystarczy? Pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites
Alex 55 Posted July 4, 2020 Kolejny, weź zrozum, że to jest rychły koniec. Na każdym serwerze są osoby (również tutaj), które chcą zrobić sobie szcztuczną nadzieje. I po co piszesz ten post, jak poniżej w dyskujsach masz podobny post wiec po kiego diabła piszesz drugi jak i tak odpowiedzi nie dostaniesz ! Czy byłes swiadkiem, ze na ktoryms serwerze jakis placzek z powodu konca serwera, zmotywowal adminstracje i odmienil losy serwera? No chyba nie. Wiec skonczcie swoje płaczki nie spamujcie, bede chcieli to zrobia, nie to nie a z pewnoscia nie wpłyniecie na ich decyzje Wiec takie posty są zapewne dla administracji smieszne I JA ODPOWIEM CI NA PYTANIE: TAK TO JEST KONIEC. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Alex 55 Posted July 4, 2020 Chcesz graj nie chce to nie graj. TE POSTY NIC ALE TO NIC NIE ZMIENIĄ. Tylko pokazują jak trzeba sie płaszczyć przed tymi kilkoma chlopaczkami, którzy w chuju mają Kwit sie zgodził. Pogódź sie z tym, taka kolec rzeczy, serwer startuje po czym kiedyś musi paść A ten dzień niedługo nadejdzie i nie zdziwie się jak nikt nie zostanie poinformowany, bo nie są do tego zoobligowani, i serwer po prostu zostanie zamknięty. Jak to jest żeby nie znaleźć dziennie tych jebanych kilku minut żeby wejść na strone i dać znać o sobie i o sytuacji serwera xD Osobiście nie pracuje niewiadomo ile bo pracuje po 8 godzin ale mam rodzine mam inne zajęcia, mam mały biznes i mam czas na rzeczy, za które jeste odpowiedzialny a Wy widać za nic tu nie jesteście odpowiedzialni tylko Rein wypluł jakiś bełkot we wtorek i tyle :DDD Serwer istnieje tylko dzieki NAM - GRACZOM. nie dzieki Wam. My sami utrzymujemy ten serwer. Wystarczy spojrzeć na forum ( już nie żyje od kilku miesiecy tylko płaczki są wylewane w dyskuskach i pożegnania na SB) ANDZEJU NIESTETY ALE TEGO SIĘ JUŻ TEGO NIE WYKLEPIE. Tutaj, wątpie ze ekipa(jak można ich tak wgl. nazwać) ma pojecie odpowiedzialności - bo raczej nie mają. Jedyne usprawiedliwienie to pozytywne wyniki badań odnośnie skażenia wirusem SARS- CoV-2 Kwit sie zgodził i nara. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ozymon 14 Posted July 4, 2020 @Alex Chłopie kończysz gre kończ, a płaczesz drugi dzień tak jakby to była twoja największa decyzja życiowa. Nie chcesz kończyć gry nie kończ proste 1 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Alex 55 Posted July 4, 2020 Po 1 nie płącze tylko tlumacze koledze wyzej jak to wyglada po 2 skonczylem gre a nie obecnosc na forum po 3 nie jestes w stani mi nic zabronic wiec utkaj tam wary i zwiajaj wrotki po 4 nie ja napisalem post lecz odpowiedzialem Panu powyzej po 5 gdzie jest napisane ze jak ktos konczy gre ma sie nie wypowiadac na forum? Masz jakis problem z głowa ze wysnuwasz takie chore wnioski? Przeczytaj jeszcze raz co napisal bo widze nie rozumiesz przekazu i masz problem z czytaniem ze zrozumieniem, przykro mi ja placze drugi dzien xD bo odpisuje ludzia prawde na temat serwera :DDD jestes zalosny chlopie, nawet nie rozumiesz co jest napisane powyzej radze wrocic do szkoly poza tym płaczą osoby, ktore codziennie dodaja durne posty w dyskusjach odnosnie co dalej jakby nagle z nieba zlecial BuLL i napisal "WROCILEM I PODNOSZE SERWER Z DNA" zamiast napisac tam gdzie masz napisac - SUPPORT Chlopczyku, ja gram i grac bede do gwizka To ze nie odrozniasz odpowiedzi do glownego postu to nie moj problem Quote Share this post Link to post Share on other sites
ozymon 14 Posted July 4, 2020 Gościu napisałeś od wczoraj z 15 postów, coś chyba masz nie halo z głową xD 23 minuty temu, Alex napisał: po 2 skonczylem gre a nie obecnosc na forum Chlopczyku, ja gram i grac bede do gwizka To ze nie odrozniasz odpowiedzi do glownego postu to nie moj problem się zdecyduj, bo widzę że rozdarty "chłopczyk" z Ciebie Quote Share this post Link to post Share on other sites
Alex 55 Posted July 4, 2020 42 minuty temu, ozymon napisał: Gościu napisałeś od wczoraj z 15 postów, coś chyba masz nie halo z głową xD się zdecyduj, bo widzę że rozdarty "chłopczyk" z Ciebie Mylisz kolejne pojęcie. Wybierz się do szkoły, naprawdę. Po 2. Gdzie jest limit postów? Posta ani jednego nie napisałem. Więc z matematyka też masz problem. Tragedia, patologia jakąś Znów problem z odróżnienie liczb oraz komentarza i posta? Skończyłes chociaż podstawówkę? Również nie odróżniasz platformy strony www tzw. Forum od gry? Zmień dilera albo naprawdę utkaj pipkę Również jeśli nie chcesz tego czytać nie musisz komentować bo twoje komy są denne i bez jakiegokolwiek pokrycia a ja będę sobie grał albo nie będę, gówno Ci do tego patologio Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gienka 12 Posted July 4, 2020 Koniec serwera nie jest bliski, on już się skończył kawałek czasu temu. 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ozymon 14 Posted July 4, 2020 Naprawdę coś z Tobą jest nie halo A po tekstach cytowanych niżej to śmiem twierdzić, że nadal uczęszczasz do szkoły 10 minut temu, Alex napisał: Wybierz się do szkoły, naprawdę. Skończyłem chociaż podstawówkę? Zmień dilera albo naprawdę utkaj pipkę a ja będę sobie grał albo nie będę, gówno Ci do tego patologio Quote Share this post Link to post Share on other sites
Alex 55 Posted July 4, 2020 Najlepiej złapać za słówko tylko tyle potrafisz. Bo ani trafnych argumentów nie masz ani nic więcej do powiedzenia Nawet na żadne moje pytanie nie odpowiesz tylko łapiesz za słówka sam Mylisz pojęcia, nie znasz znaczeń słów, nie odróżniasz zwrotów. Popatrz na siebie Bo jesteś totalnym nieukiem i tłukiem Tak, ja Cie odpowiem. Jestem nerwowy i każdy taki poliglota jak Ty mnie irytuje szczególnie brak posiadanej wiedzy, oraz posiadanie podstawowego wykształcenia na którym zakończyłeś pewnie naukę Quote Share this post Link to post Share on other sites
Alex 55 Posted July 4, 2020 Debil ze wsi wyjdzie. Wieś z debila nie i jestes tego idealnym przykładem I jeszcze jedno, może być ze mną "coś nie halo" i dalej gówno Ci do tego tłuku Quote Share this post Link to post Share on other sites
ozymon 14 Posted July 4, 2020 To nie są słówka tylko poziom Twojej wypowiedzi reprezentujący totalne dno. A tym, który się przyczepia słówek jesteś Ty od samego początku pisząc że posty =/= komentarzom. Ale widzę, że hormony Ci buzują jeszcze i nie będę się zniżał dalej do Twojego poziomu i wyzwisk. A co do hormonów to się nie martw, przejdzie Ci. A pisząc o sprawach typu, wieś, wykształcenie to proponuje przeczytać ten wątek jeszcze raz na spokojnie. Nie wiedziałem, że zwykłe pisanie po polsku bez chamskich odzywek to bycie poliglotą. Pozdrawiam, zakańczam dyskusję. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Alex 55 Posted July 4, 2020 Nie chcesz się zniżac do mojego poziomu a sam dołączyłes do rozmowy (automatycznie się zniżyłeś do mojego poziomu) po czym kontynuujesz, twierdząc, że zniżac się nie będziesz, po czym cały czas to robisz No idiota po prostu idiota polaczony z hipokryta. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Alex 55 Posted July 4, 2020 Panie na poziomie zdania od A się nie zaczyna po 2 to nie twoja dyskusja więc nie możesz jej zakończyć hahahahahaah idiota Quote Share this post Link to post Share on other sites
Slavissimo 1 Posted July 4, 2020 Przecież aktualizacji nie było już z dwa tygodnie, a Wy się pytacie czy to koniec XD Quote Share this post Link to post Share on other sites
Trump 19 Posted July 4, 2020 Administracja oszukala graczy poprostu i tyle Quote Share this post Link to post Share on other sites
blady 20 Posted July 4, 2020 Jak tylko zrobią nowy serwer to mu już im zrobimy reklamę Quote Share this post Link to post Share on other sites
kendziutekninja 2 Posted July 4, 2020 bedzie gromo s2? 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ZjemCiKlapki 40 Posted July 4, 2020 S3 i s4 też. Narazie nad s8 pracują 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites