deavxe Posted August 21, 2020 Share Posted August 21, 2020 1. Imię: Marek 2. Wiek: 24 3. Czy grasz na serwerze?: raz na tydzien wchodze na serwer ale czesto na forum jestem. 4. Poziom postaci (jeżeli grasz): 85 5. Ilość minut gry na głównej postaci (jeżeli grasz): okolo 30tys 6. Od kiedy jesteś z nami na serwerze (jeżeli grasz): podejrze od 07/02/2020 7. Posiadasz sprawny mikrofon i zainstalowany program Discord?:Mam 8. Czy posiadałeś już gdzieś posadę Moderatora Forum?: Nie ale nowe wyzwanie sie przyda 9. Czy chcesz coś wprowadzić/zmienić na forum?: Karac ludzi za Wulgi i ewentualnie pomagac wiecej 10. Czy jesteś osobą opanowaną?: Oczywiscie, ale jak kazdy czlowiek mam slabsze dni 11. Czy posiadasz wysoką kulture oraz netykiete?: Mysle ze tak.Chociaz kazdy ma cos za uszami, jak mu nie wychodzi albo ktos dorzuca benzyne do ognia. 12. Dlaczego mamy akurat Ciebie wybrać na te stanowisko?[Przekonaj nas]: Chcialbym zapanowac na nie Ogarem na forum, wyzwiska itp. Na forum jestem czesto aktywny a szczegolnie w godzinach pracy kiedy mi nikt dupci nie zawraca. Mam doswiadczenie tak jak by 'moderatora' bo mialem swoje forum i jakos mi to wychodzilo nikt sie nie skarzyl. Jezeli chodzi o Metina samego to gram dosc dlugo ponad dekade wiec znam sie na rzeczy. Gromo - Sledze wszystkie update jakie sa( Jak sa jakies w ogole). Z gory przepraszam za brak polskich znakow ale jestem w pracy na ENG/NLD klawiaturze wiec czesto brakuje :D I ogolnie Jezyk polski jest moim drugim jezykiem bo pierwszy to Angielski tam gdzie sie wychowalem :D Link to comment Share on other sites
Super Mistrz Gry KetraB Posted August 21, 2020 Super Mistrz Gry Share Posted August 21, 2020 Jestem na Tak. 1 Link to comment Share on other sites
Alex Posted August 21, 2020 Share Posted August 21, 2020 Jestem na NIE. Ja mysle, ze kultury nie posiadasz "chodz na ts'a i co mi zrobisz ? Zrobisz mi dziecko przez kabel mikrofonu ? xD" jak masz tak sprawy załatwiać to jestem 200% na NIE 1 Link to comment Share on other sites
LadyAbii Posted August 21, 2020 Share Posted August 21, 2020 A ja jestem na tak. Bezkonfliktowy, opanowany, zna się na tym i dlatego powinien dostać szansę. TAK 1 Link to comment Share on other sites
LadyAbii Posted August 21, 2020 Share Posted August 21, 2020 2 godziny temu, Alex napisał: Jestem na NIE. Ja mysle, ze kultury nie posiadasz "chodz na ts'a i co mi zrobisz ? Zrobisz mi dziecko przez kabel mikrofonu ? xD" jak masz tak sprawy załatwiać to jestem 200% na NIE Oj tam, to była bardzo grzeczna odp na to co pisał kandydat na Tuta 1 Link to comment Share on other sites
Alex Posted August 21, 2020 Share Posted August 21, 2020 56 minut temu, LadyAbii napisał: Oj tam, to była bardzo grzeczna odp na to co pisał kandydat na Tuta Skoro tak mówisz to zaufam Ci i jestem na Tak 1 1 Link to comment Share on other sites
newbie Posted August 21, 2020 Share Posted August 21, 2020 Zdecydowanie na tak aktywny gość, plusem poratuje i mema śmiesznego wrzuci, polecam tego allegrowicza 1 Link to comment Share on other sites
Stary Kayna Posted August 24, 2020 Share Posted August 24, 2020 Jestem na tak. Poznałem w grze i od początku mojej gry bardzo mi pomagał. 1 Link to comment Share on other sites
Super Mistrz Gry KetraB Posted August 27, 2020 Super Mistrz Gry Share Posted August 27, 2020 Czy ktoś jeszcze będzie się wypowiadał? Link to comment Share on other sites
Rain Posted September 13, 2020 Share Posted September 13, 2020 Podanie rozpatrzone pozytywnie 2 Link to comment Share on other sites
Recommended Posts