Obibok 12 Posted November 10, 2020 A co mi tam rzucę parę propozycji. Może akurat cis się wam spodoba. 1: Zmiana mobów na psy. Opcja przyda się na pewno na DT. Jest tam tyle mobów, że potrafi zmulić okno z buffem. 2: Zmiana systemu łowienia na nowszy. Tak wiem, że serwer ma być klasyczny ale obecnie nikt nie łowi ewentualnie boty. To by rozwiązało oba problemy. 3: Wydłużenie czasu trwania sklepów offline do 7 dni i możliwość otworzenia 3 sklepów na 1 postać. Takie drobne usprawnienie dla leniwych albo zapracowanych. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nathan. 28 Posted November 10, 2020 1. już takie coś jest możesz sobie zmienić moby na psy w kliencie 2. neutral 3. Na nie, 3 dni jest optymalne i tak zazwyczaj max 2 dni i już 3/4 schodzi ze shopa. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Grillowiec Z Gromo 20 Posted November 10, 2020 1. juz takie cos jest 2. neutral 3. na nie bo w 2 dni można spokojnie sprzedać cały asortyment 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Obibok 12 Posted November 11, 2020 Ok dobra dopiero zauważyłem tę zmianę mobów. W takim razie może zamiast tego jakieś filtrowanie podnoszenia dropu? (coś jak na nexus2 international). Obecne "manualne" podnoszenie przypadkowych itemów z gleby trochę męczy. Tak to wygląda. Po naciśnięciu z/~ podnosi drop który nie został wykreślony. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Grillowiec Z Gromo 20 Posted November 11, 2020 metin2 z takim podnoszeniem to nie metin2 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mentalna 3 Posted November 30, 2020 napewno On 11/11/2020 at 10:38 AM, Obibok said: Ok dobra dopiero zauważyłem tę zmianę mobów. W takim razie może zamiast tego jakieś filtrowanie podnoszenia dropu? (coś jak na nexus2 international). Obecne "manualne" podnoszenie przypadkowych itemów z gleby trochę męczy. Tak to wygląda. Po naciśnięciu z/~ podnosi drop który nie został wykreślony. dobra sprawa czasami 4 okna sa zawalone syfem, podnoszenie dropu w red lesie to jakas porazka Quote Share this post Link to post Share on other sites