Lol3k 7 Posted December 26, 2020 Witam. Chciałbym zaproponować blokowanie czatu gracza. Tzn by była możliwość zablokowanie czatu danej osoby by nie mogła do nas napisać. Zablokowane osoby miałoby się na czarnej liście która znajdowała by się normlanie w zakładce- przyjaciele, GD, administracja. Wydaje mi się to dobry pomysł są też idioci na serwerze z którymi np nie chce się utrzymywać kontaktu A są natrętni:) 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Emaez 9 Posted December 26, 2020 Spoko pomysł, i nawet by się przydał w Twoim przypadku xdd w sumie podobnie jak możliwość automatycznego blokowania Twoich idiotycznych postów na forum, które nic nie wnoszą. Zarzucam przykład sprzed 2 godzin - byłoby więcej, ale (zapewne jak inni) staram się zgłaszać Twoje idiotyczne wypowiedzi i są na bieżąco usuwane 9 Quote Share this post Link to post Share on other sites
lVIPlTheBoss 19 Posted December 26, 2020 Jestem za, fajna i przydatna opcja Quote Share this post Link to post Share on other sites
zhoubing 18 Posted December 26, 2020 6 godzin temu, Emaez napisał: Spoko pomysł, i nawet by się przydał w Twoim przypadku xdd w sumie podobnie jak możliwość automatycznego blokowania Twoich idiotycznych postów na forum, które nic nie wnoszą. Zarzucam przykład sprzed 2 godzin - byłoby więcej, ale (zapewne jak inni) staram się zgłaszać Twoje idiotyczne wypowiedzi i są na bieżąco usuwane Napisane w punkt! Nic nie wnoszące komentarze i debilne uwagi (jak to ze screena lub np. jego komentarz sugerujący, że powinnam mixować bezdy pod gortę XDD) Jeśli ktoś da mi możliwość zablokowania tego dzbana w jakikolwiek sposób, to błyskawicznie skorzystam 1 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mane 75 Posted December 26, 2020 Po prostu dodawanie na czarna listę, jestem za. Na balmorce się sprawdziło Na Ciebie też będzie trzeba to zastosować 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sprzedawca 63 Posted December 26, 2020 Czarna lista to dobry pomysł, jest dużo takich rzeczy na innych serwerach, także wprowadzenie czegoś takiego zajmie chwile czasu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lol3k 7 Posted December 27, 2020 Dnia 26.12.2020 o 10:50, zhoubing napisał: Napisane w punkt! Nic nie wnoszące komentarze i debilne uwagi (jak to ze screena lub np. jego komentarz sugerujący, że powinnam mixować bezdy pod gortę XDD) Jeśli ktoś da mi możliwość zablokowania tego dzbana w jakikolwiek sposób, to błyskawicznie skorzystam No ogólnie same mixy masz to pewnie ty ten Nixar z Balmory, następny który kupuje yangii mądrzy się jaki to nie jest top1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
zhoubing 18 Posted December 27, 2020 5 minut temu, Lol3k napisał: No ogólnie same mixy masz to pewnie ty ten Nixar z Balmory, następny który kupuje yangii mądrzy się jaki to nie jest top1 Odstaw metina bo ci się już we łbie miesza, biedny człowieku XD 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mane 75 Posted December 27, 2020 42 minuty temu, Lol3k napisał: No ogólnie same mixy masz to pewnie ty ten Nixar z Balmory, następny który kupuje yangii mądrzy się jaki to nie jest top1 Nixar akurat był jednym z najlepszych graczy na serwie pecie Ogólnie ThePirateS top 1, pozdrawiam. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
GrubaFaja 145 Posted December 27, 2020 3 godziny temu, Lol3k napisał: No ogólnie same mixy masz to pewnie ty ten Nixar z Balmory, następny który kupuje yangii mądrzy się jaki to nie jest top1 na temat kupowania czegokolwiek za pln to nie powinieneś się odzywać obsrańcu bo większość twoich zapytań o kupno itemków/postaci na forum to pytania ile PLN hipokryto:) Tylko pytanie dlaczego złotóweczki skoro podobno masz 10KKK na koncie i "zbijasz wszystko dla zasady" bahaha 9 Quote Share this post Link to post Share on other sites
lVIPlTheBoss 19 Posted December 27, 2020 4 godziny temu, GrubaFaja napisał: na temat kupowania czegokolwiek za pln to nie powinieneś się odzywać obsrańcu bo większość twoich zapytań o kupno itemków/postaci na forum to pytania ile PLN hipokryto:) Tylko pytanie dlaczego złotóweczki skoro podobno masz 10KKK na koncie i "zbijasz wszystko dla zasady" bahaha Ta on ma yangi, wez przestań xd Wiele razy na tsie mowil ze na metina mu nie szkoda pln 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
GrubaFaja 145 Posted December 27, 2020 1 godzinę temu, lVIPlTheBoss napisał: Ta on ma yangi, wez przestań xd Wiele razy na tsie mowil ze na metina mu nie szkoda pln bo michałek wyżej sra niż dupe ma 8 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lol3k 7 Posted December 28, 2020 Małcin pedałcin weź tam siedź cicho bo wujek wkoncu przyjedzie i zabierze Ci noge 16 godzin temu, GrubaFaja napisał: bo michałek wyżej sra niż dupe ma Ogólnie to z imieniem trafiłeś zacznij w totka grać hahaha Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lol3k 7 Posted December 28, 2020 17 godzin temu, GrubaFaja napisał: bo michałek wyżej sra niż dupe ma Ogólnie zapraszales mnie do siebie ale jak mówiłem podaj fb to obsrany byłeś i jakieś fałszywe dane podałeś i nie powiesz że nie bd screna zrobiłem. Ja zrobiłem już wywiad o Tobie delikatny i z tego co wiem to ty Frajer jesteś . Rozjebałeś się na kolegów i jeszcze na psach raz w tygodniu się stawiasz. Fisio z Ciebie a ty zwykła pała jesteś . Na takich to się nie pluje nawet 60tka tfu!!! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
GrubaFaja 145 Posted December 28, 2020 Dnia 28.12.2020 o 16:15, Lol3k napisał: Małcin pedałcin weź tam siedź cicho bo wujek wkoncu przyjedzie i zabierze Ci noge Ogólnie to z imieniem trafiłeś zacznij w totka grać hahah nadal czekam 8 Quote Share this post Link to post Share on other sites
GrubaFaja 145 Posted December 28, 2020 2 minuty temu, Lol3k napisał: Ogólnie zapraszales mnie do siebie ale jak mówiłem podaj fb to obsrany byłeś i jakieś fałszywe dane podałeś i nie powiesz że nie bd screna zrobiłem. Ja zrobiłem już wywiad o Tobie delikatny i z tego co wiem to ty Frajer jesteś . Rozjebałeś się na kolegów i jeszcze na psach raz w tygodniu się stawiasz. Fisio z Ciebie a ty zwykła pała jesteś . Na takich to się nie pluje nawet 60tka tfu!!! nawet nie znasz moich prawdziwych danych to możesz pospermić sobie jedynie pod noskiem. Za bystry to Ty nie jesteś ulany karzełku 8 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lol3k 7 Posted December 28, 2020 51 minut temu, GrubaFaja napisał: nawet nie znasz moich prawdziwych danych to możesz pospermić sobie jedynie pod noskiem. Za bystry to Ty nie jesteś ulany karzełku Tak trzymaj Quote Share this post Link to post Share on other sites
KacperAoV 19 Posted December 28, 2020 Hallo BuLL wstawaj Mamy plage do zrobienia Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lol3k 7 Posted December 28, 2020 54 minuty temu, GrubaFaja napisał: skoro mówisz że to nie Twój fb to skąd znasz moje fakeowe imię? Obiecałeś że mnie w kawałkach wyrzucisz do kosza, podałem Ci województwo miasto, napisałem z fakeowego konta żebyś miał jak zadzwonić kiedy dotrzesz. Podałem Ci Twoje dane stwierdziłeś że to nie Twoje to pytanie skąd znasz imię z fake konta skoro podobno do Ciebie wiadomość nie doszła haha Ty dzbanie j3bany. Naobiecywałeś się w grze że mnie zgładzisz, zaprosiłem Cię do siebie to po podaniu Twoich danych brakło Ci klawiszy w klawiaturce i nie potrafiłeś odpisać na ani jedną rzecz i założyłeś temat z propozycją blokowania pojedynczych graczy. Coś poszło nie tak nethoolsiku Już po tym pisaniu potwierdzasz to co twoi koledzy mi pisali. Jesteś FRAJER... jak bd zgłaszał się na psy to tam aby mordy nie rozpruj się o metina hahaha. Z frajerami się nie gada elo Quote Share this post Link to post Share on other sites
GrubaFaja 145 Posted December 28, 2020 29 minut temu, Lol3k napisał: Już po tym pisaniu potwierdzasz to co twoi koledzy mi pisali. Jesteś FRAJER... jak bd zgłaszał się na psy to tam aby mordy nie rozpruj się o metina hahaha. Z frajerami się nie gada elo tak jak wspomniałem nie znasz moich prawdziwych danych to tym bardziej moich kolegów dysmózgu życiowy haha 10 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lol3k 7 Posted December 28, 2020 20 minut temu, GrubaFaja napisał: tak jak wspomniałem nie znasz moich prawdziwych danych to tym bardziej moich kolegów dysmózgu życiowy haha Tak myśl zostawiam Cie z tym Quote Share this post Link to post Share on other sites
GrubaFaja 145 Posted December 28, 2020 10 minut temu, Lol3k napisał: Tak myśl zostawiam Cie z tym zostaw to ten komputer i wyjdź się przewietrzyć przećpany łebku z Sochaczewa haha wszystko już masz więc czekam na odwiedziny see you soon michałku 9 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lol3k 7 Posted December 28, 2020 1 minutę temu, GrubaFaja napisał: zostaw to ten komputer i wyjdź się przewietrzyć przećpany łebku z Sochaczewa haha wszystko już masz więc czekam na odwiedziny see you soon michałku Hahahahahahahahaha Quote Share this post Link to post Share on other sites
AdiozoBodziak 35 Posted February 16 odkopuje stary temat bo nie mam co czytać a tutaj dużo się działo pozdro Quote Share this post Link to post Share on other sites