GrubaFaja 120 Posted December 27, 2020 ładna i czytelna prezentacja 6 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Over 4 Posted December 27, 2020 Zapraszamy serdecznie miła i wesoła atmosfera wbrew opinii przeciwników Quote Share this post Link to post Share on other sites
TylkoChaos 29 Posted December 27, 2020 Zapraszamy Quote Share this post Link to post Share on other sites
KacperAoV 19 Posted December 27, 2020 Gitara siema polecam Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nitro0217 2 Posted December 27, 2020 Banda głupich dzieciaków i tyle.. brak słów co do debilizmu tych graczy 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gienka 8 Posted December 28, 2020 Drużyna dzieciaków na feriach, + nocni gracze jak matka idzie na nocke 1 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
KacperAoV 19 Posted December 28, 2020 16 godzin temu, Nitro0217 napisał: Banda głupich dzieciaków i tyle.. brak słów co do debilizmu tych graczy 4 godziny temu, Gienka napisał: Drużyna dzieciaków na feriach, + nocni gracze jak matka idzie na nocke Widze niedoinformowani i nigdy na naszym discordzie nie byliscie jest jedna osoba ponizej 18 roku zycia Pradoksem jest też to że dzieci wyzywają od dzieci Grać możemy również w nocy bo nam mamy nie zabraniają w przeciwieństwie od was pozdrawiam B) Quote Share this post Link to post Share on other sites
TylkoChaos 29 Posted December 28, 2020 5 godzin temu, Gienka napisał: Drużyna dzieciaków na feriach, + nocni gracze jak matka idzie na nocke Zapraszam na DSC, przeprowadzimy rozmowę i zobaczymy kto jest "drużyną dzieciaków na feriach" 16 godzin temu, Nitro0217 napisał: Banda głupich dzieciaków i tyle.. brak słów co do debilizmu tych graczy Wnioskując po twojej wypowiedzi nie jesteś "dorosły" i sam się z kolegą podsumowałeś ładnie "brak słów co do debilizmu tych graczy" Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mane 50 Posted December 31, 2020 nosze ich zdjencie w portfelu 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
tokio 1 Posted January 4 Serdecznie polecam ! I zapraszamy w nasze skromne progi ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sprzedawca 54 Posted January 4 mam 28 lvl własnie expie w m2 moge do gildi ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
TylkoChaos 29 Posted January 4 27 minut temu, Sprzedawca napisał: mam 28 lvl własnie expie w m2 moge do gildi ? Oczywiście do akademii zawsze możesz dołączyć Quote Share this post Link to post Share on other sites
AdiozoBodziak 13 Posted Tuesday at 11:20 PM zaadoptujcie mnie koty PLS Quote Share this post Link to post Share on other sites
deavxe 70 Posted 10 hours ago kto chetny gildie zrobic 'mysliwi' ? tak serio, to mam nadzieje ze nawiazecie wiecej wspolpracy akat sojusz niz wrogow Quote Share this post Link to post Share on other sites