Why3 3 Posted December 31, 2020 Siema tworzę ten temat żeby pokłonić się administracji za to jak aktualnie wygląda Gromo. Skończyłem grę na serwerze około roku temu, byłem 1szym włascicielem Archera o nicku Why, którego sprzedałem gdy miał 86 lvl. Serwer zapadł mi w pamięci i z sentymentu chciałem zobaczyć wczoraj jak sie trzyma, i widzę, że trzyma sie znakomicie;) Wracam na serwer pod nickiem Why2, bo grało mi się na tym serwerze na prawdę bardzo dobrze. Cześć wam, i szczęśliwego zbliżającego się nowego roku! Wstawiam pare screenów pamiątkowych. 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
TylkoChaos 34 Posted December 31, 2020 Wracaj graj i nie rezygnuj przyda się więcej starych wyjadaczy co zachęcą innych do gry Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sprzedawca 63 Posted December 31, 2020 serwerek trzyma się świetnie, witamy na pokładzie Quote Share this post Link to post Share on other sites
LadyAbii 88 Posted January 1 Dnia 31.12.2020 o 13:52, Why3 napisał: Siema tworzę ten temat żeby pokłonić się administracji za to jak aktualnie wygląda Gromo. Skończyłem grę na serwerze około roku temu, byłem 1szym włascicielem Archera o nicku Why, którego sprzedałem gdy miał 86 lvl. Serwer zapadł mi w pamięci i z sentymentu chciałem zobaczyć wczoraj jak sie trzyma, i widzę, że trzyma sie znakomicie;) Wracam na serwer pod nickiem Why2, bo grało mi się na tym serwerze na prawdę bardzo dobrze. Cześć wam, i szczęśliwego zbliżającego się nowego roku! Wstawiam pare screenów pamiątkowych. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kapcer 28 Posted January 2 Zapraszamy! Jakbys potrzebował czegoś na start to priv! Quote Share this post Link to post Share on other sites
AdiozoBodziak 35 Posted January 22 Dnia 31.12.2020 o 14:32, TylkoChaos napisał: Wracaj graj i nie rezygnuj przyda się więcej starych wyjadaczy co zachęcą innych do gry Ciebie też sie to tyczy Quote Share this post Link to post Share on other sites