Mane 50 Posted January 6 Hej. Jeszcze niegdy nie byłem na ox bo ciągle mnie stamtąd wywala. Neta mam dobrego, sprzęt też lux.Na bocie nigdy tutaj nie pykałem to też można usunąć ten pomysł. Przez co mnie tak wywala? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kapcer 18 Posted January 6 Tez tak mam i nie wiem o co chodzi Quote Share this post Link to post Share on other sites
TylkoChaos 29 Posted January 8 Mam tak samo na OX pierw gdy poszedlem na 4 konta to wywalalo mi konta co chwile i to nie wszystkie na raz a po 1-3 i gdy zaczyna sie ox to po 2 pytaniach potrafi wywalic 1 konto pozniej kolejne a czasem jest tak ze pytaniach potrafi wywalic wszystkie jeno po drugim w kilku sekundowych odstepach i to w sumie dziwne bo lagów na OX nie mam i nawet sprawdzalem to pisząć na wołaj wiadomosci pojawiały sie natychmiast bez opoźnień rozmawialem z Rainem i on twierdzi ze to wina niestabilnego łącza... Quote Share this post Link to post Share on other sites
AdiozoBodziak 13 Posted Monday at 10:13 PM ja to nigdy nie byłem na tym OX ile razy byłem tyle razy mnie wywaliło jak nie na początku to po 1 pytaniu Quote Share this post Link to post Share on other sites