masiera 1 Posted February 20 Siema, mógłby mi ktoś pomóc w odzyskaniu konta masiera? miałem tam 80lvl. Po kilku tygodniach przerwy postanowiłem znowu się zalogować, ale wtedy pokazuje się komunikat: podane dane są nieprawidłowe. Hasła ani loginu nie zmieniałem na pewno. Kiedy spróbowałem odzyskać hasło, nie przychodził mi żaden e-mail. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sprzedawca 63 Posted February 20 czy ty udajesz głupiego czy jesteś głupi ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
masiera 1 Posted February 20 Przed chwilą, Sprzedawca napisał: czy ty udajesz głupiego czy jesteś głupi ? jestem. Quote Share this post Link to post Share on other sites
masiera 1 Posted February 20 2 minuty temu, Sprzedawca napisał: czy ty udajesz głupiego czy jesteś głupi ? A co, jest jakaś oczywista rzecz o której nie wiem? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sprzedawca 63 Posted February 20 Przed chwilą, masiera napisał: A co, jest jakaś oczywista rzecz o której nie wiem? myślę że jest to pewnie kolejny "niesprawiedliwy" ban Quote Share this post Link to post Share on other sites
masiera 1 Posted February 20 Przed chwilą, Sprzedawca napisał: myślę że jest to pewnie kolejny "niesprawiedliwy" ban Przy banie jest inny komunikat. Quote Share this post Link to post Share on other sites