BezKrzyku 3 Posted February 23 Ogólnie fajnie ze nie zostaliśmy zapomnieni jako gracze, ze góra o nas myśli , ale obecna aktualizacja to niuanse nic sensownego co zmieniło by w grze na większy + statystyki broni uważam sa miarę spoko aczkolwiek nie tego oczekiwałem bardziej bym pomyślał o osobach 90+ , żeby się nie nudziły, bo ci gracze najczęściej sie nudzą i szukają innych zajęć nie koniecznie na tym serwerze . Lepszym pomysłem by było balans postaci , o nowych wyzwaniach a tu jeszcze podcina się dropiem skrzydełka no nic sa to moje odczucia jeżeli ktoś się z tym nie zgadza ma prawo , ale taka aktualizacje można dokonać zawsze noi przez 2 miechy a nawet ponad czekaliśmy na cos co praktycznie nic nie wniesie do gry ... Tak ze ubolewam nad aktualizacja aczkolwiek chociaż tyle a może to aż tyle nie wiem co sadzić Quote Share this post Link to post Share on other sites
Rain 206 Posted February 23 w realizacji są już kolejne zmiany/dodatki 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Majki 7 Posted February 23 1 godzinę temu, Rain napisał: w realizacji są już kolejne zmiany/dodatki Zerknijcie do działu propozycje... jest tyle fajnych propozycji na które nawet nie odpowiedzieliście, a mogłby by naprawde fajnie wpłynąć na gre, te z dzisiejszej nocy dosłownie nic nie wpłyneły jedynie dla paru itemow na rynek i tyle.. Quote Share this post Link to post Share on other sites