IpArAx Posted August 19, 2021 Share Posted August 19, 2021 Cześć. 3 dni temu zacząłem grać na tym serwerze zachęcony licznymi dobrymi opiniami na grupkach na facebooku. Niestety po rozpoczęciu rozgrywki zauważyłem dosyć małą liczbę graczy. Spoty - puste, w m1 paru graczy online i masa sklepów. Teoretycznie nie przeszkadza mi to, ale wystawiając sklep z dropem jest 1% szansy, że ktoś go otworzy, a co dopiero coś kupi. No i brak graczy odbiera trochę klimatowi rozgrywki. Wielka szkoda, bo serwer bardzo mi się podoba. Jak oceniacie aktualny stan serwera? Quote Link to comment
SuraEQ Posted August 19, 2021 Share Posted August 19, 2021 probuj dropic to co sie sprzeda, zmianki, kamole, rady, egzo to zawsze schodzi Quote Link to comment
F1RE Posted August 19, 2021 Share Posted August 19, 2021 Polecam dropic lustra, zywice, sznury, serca i inne ulepki typu leki+, nasiona, ogony itd. Quote Link to comment
destinow Posted August 20, 2021 Share Posted August 20, 2021 Spokojnie, wystaw sklep z tym co powyżej napisano zejdzie szybko zobaczysz Quote Link to comment
DeL Posted August 20, 2021 Share Posted August 20, 2021 Dokładnie. Zawsze co zejdzie a ulepy na pewno. Jak coś skupuje ulepy z doliny i dt. Nick DeLaNiano/Sory w grze Quote Link to comment
LadyAbii Posted August 23, 2021 Share Posted August 23, 2021 1 godzinę temu, Wujaszek napisał: Witam Na temat serwera mogę powiedzieć tyle .Jest to bardzo przyjemny serwer z fajnym klimatem .Co jest złego na serwerze? Brak zainteresowania ze strony administracji ,mocno średnia by nie mówić że słaba administracja. Przykładem takiego braku zainteresowania jest chociażby akademia serwer , czy aktualizacja które miały być w tym miesiącu ale coś nie słychać póki co ani o jednym ani o drugim xD Dzięki Tobie administracja dowiedziala się, że w sierpniu będzie akademia Wspominali o planach na przyszłość, a tu taka nowina 1 Quote Link to comment
Alex Posted August 23, 2021 Share Posted August 23, 2021 2 minuty temu, Wujaszek napisał: Niestety też serwer traci poprzez nie kompetentne w administracji ,które nie mają kompletnie pojęcia o tym co powinny robić posiadając daną funkcję Niekompetentne* Quote Link to comment
LadyAbii Posted August 23, 2021 Share Posted August 23, 2021 32 minuty temu, Wujaszek napisał: no niestety trzeba wspomagać ludzi ze schizofrenią. Skoro Rain piszący ludziom na pw że na sierpień jest planowana i potem zapomina xD Generalnie to jest trochę śmieszne , nawet nie trochę ,że nie potraficie się przyznać do własnych błędów xd Zaraz wrzesień. Myśl o szkole nie o grach. Quote Link to comment
LadyAbii Posted August 23, 2021 Share Posted August 23, 2021 25 minut temu, Alex napisał: Niekompetentne* Doklasnie. NIE z przymiotnikami piszemy razem. Quote Link to comment
LadyAbii Posted August 23, 2021 Share Posted August 23, 2021 29 minut temu, Wujaszek napisał: Niestety też serwer traci poprzez nie kompetentne w administracji ,które nie mają kompletnie pojęcia o tym co powinny robić posiadając daną funkcję. Dzieki waszym zasługom serwer ma jak się .ma czyli słabo Dodaj ss tych obietnic. Quote Link to comment
Monster Posted August 23, 2021 Share Posted August 23, 2021 1 godzinę temu, LadyAbii napisał: Dodaj ss tych obietnic. Abi nie dyskutuj z tym chłopakiem, on jeszcze nie dorosnal i dalej myśli, że to co robi jest super fajne, rok temu 15 lat a w tym roku już ma 18 jeszcze chwilka i będzie straszy i mądrzejszy od Ciebie 3 Quote Link to comment
Recommended Posts