KAMAL Posted November 27, 2021 Share Posted November 27, 2021 1. Nick Postaci:kAMAL wojownik body 75 level 2. Wiek:34 3. Jak oceńiasz swoją komunikatywność?[0/10]:10 4. Od kiedy jesteś z nami na serwerze:już z dwa miesiące 5. Posiadasz sprawny mikrofon i zainstalowany program Discord/TeamSpeak3: mam słuchawki z mikrofonem oraz zainstalowanego team speaka 6. Czy posiadałeś już gdzieś posadę Tutora?:tak ale w grze runescape 3 zrezygnowałem po roku z osobistych powodów. 7. Czy posiadasz wysoką kulture netykiety?:pochodzę z dobrej rodziy , jestem spokojnym opanowanym gościem . 8. Dlaczego mamy akurat Ciebie wybrać na te stanowisko? [Przekonaj nas]:uwielbiam Gromo, chętnie pomagam ludziom jestem zawsze otwarty na rozmowę czy pomoc drugiej osobie , Gromo to dla mnie najlepszy z prywatnych serverów , cudowny old school , nie pracuję , tak że mogę spędzać dużo czasu w grze i napewno sprawdzę się na tym stanowisku , lecz to zostawiam wam do rozstrzygnięcia :) pozdrawiam. Link to comment Share on other sites
F1RE Posted November 27, 2021 Share Posted November 27, 2021 Edit. Nie dopatrzyłem ze nie spełniasz reszty wymagan np.ilosc napisanych postów. Na nie. Link to comment Share on other sites
kopczyniaq Posted November 27, 2021 Share Posted November 27, 2021 Na nie Link to comment Share on other sites
Alex Posted February 7 Share Posted February 7 Dnia 2.02.2022 o 16:33, MentalNaSell napisał: Na tak tak tak... chlop juz sie wyprzedal z serwera a ty na tak xD 1 Link to comment Share on other sites
Recommended Posts